Ons kantoor

Historie Linde Notarissen

Linde Notarissen is gevestigd in Dedemsvaart (gemeente Hardenberg). Ons kantoor kent een lange historie, die terug gaat tot (tenminste) 1832.

Wat vinden wij belangrijk?

Deskundigheid, creativiteit en een goede, vlotte afwikkeling van uw zaken vinden wij belangrijk. Onze medewerkers zijn enthousiast en goed opgeleid.

Wat doen wij voor u?

Ons kantoor verricht notariële diensten voor particulieren en ondernemers. Ons notariskantoor is actief op het gebied van huis & hypotheek, relatie & familierecht, ondernemingsrecht en wij wikkelen nalatenschappen af. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in bijvoorbeeld mediation en estate planning.

Werken bij Linde Notarissen?

Wij hebben regelmatig vacatures, daarnaast is het ook mogelijk om stage te lopen bij ons op kantoor.

U kunt hierbij denken aan het overdragen van huizen en het vestigen van hypotheekrechten. Ook de verdeling na uit elkaar en het veilen van een woning/pand kan door ons geregeld worden.

Als u gaat samenwonen, trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaat is het goed om ons te bezoeken. Ook voor het opstellen van een testament of levenstestament kunt u bij ons terecht.

Veel ondernemers komen regelmatig bij ons op kantoor. Voor het oprichten van een vennootschap, het overdragen van aandelen of de aan- of verkoop van vastgoed.

Na een overlijden moeten er veel zaken geregeld worden. Wij kunnen u hierbij goed van dienst zijn.

Wij hebben ons gespecialiseerd in: mediation, estate planning, agrarisch recht, executele en IT-recht.

Linde Notarissen, Dedemsvaart