Bert Linde

Bert Linde
Oud- Notaris in Dedemsvaart

Bert Linde is in 1971 begonnen als kantoorbediende bij notaris Wesseling in Dedemsvaart. In de avonduren heeft hij een aantal cursussen gevolgd en daarmee de akte van bekwaamheid voor medewerkers in het notariaat gehaald.

Vervolgens heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen rechten gestudeerd. Na Wesseling was de heer Hebers notaris in de gemeente Avereest en in 1997 is Bert benoemd tot notaris in Avereest. De gemeente Avereest is vervolgens gefuseerd met de gemeente Hardenberg, zodat Bert op het laatst notaris was in de gemeente Hardenberg.

Bert heeft zijn hele leven op hetzelfde kantoor gewerkt. Toen hij notaris was, heeft hij nog veel cursussen en opleidingen gevolgd om zich verder te ontwikkelen en te specialiseren.

Bert is agrarisch specialist, estate planner en mediator. Hij is lid van diverse specialistenverenigingen, waaronder de VMN (Vereniging voor Mediators in het notariaat), de EPN (Vereniging van Estate Planners in het Notariaat) en de VASN (de Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat).

E-mailadres Bert Linde:

bert@lindenotarissen.nl

Linkedin:

Linkedin Bert Linde