Ondernemen

Ondernemen

Wij verrichten veel juridische diensten voor ondernemers. Hierbij kunt u denken aan het oprichten van BV’s, het certificeren van aandelen, het verzorgen van overdrachten van aandelen  en het leveren en / of verhypothekeren van onroerend goed van bedrijven en instellingen. Als u ondernemer bent of van plan bent om te gaan ondernemen bent u bij ons aan het goede adres.

Samenwerken

Onze (kandidaat-) notarissen hebben ervaring met het maken van contracten met betrekking tot samenwerkingsvormen. Denk bijvoorbeeld aan een vennootschap onder firma (V.O.F.), een maatschap en een aandeelhoudersovereenkomst.Vennoten en maten kunnen mondelinge afspraken maken, maar beter is het om statuten en of reglementen notarieel vast te leggen. Dit kan namelijk veel (onderlinge) problemen voorkomen. Als deze problemen toch ontstaan dan zijn er mediators bij ons werkzaam die behulpzaam kunnen zijn bij het oplossen van de problemen.

IT Notaris en Agrarisch Specialist

Er zijn agrarisch specialisten bij ons werkzaam, die alles weten van het overdragen van een agrarische onderneming, al dan niet binnen de familie. Ook voor de overdracht en financiering van agrarisch vastgoed kunt u contact met ons opnemen.

Wij zijn lid van de vereniging IT-notaris en lid van de Vereniging van Agrarisch Specialisten in het notariaat (de VASN). Daarnaast zijn wij partner van het Ondernemershuis voor het Vechtdal, gevestigd in Hardenberg.